Møllen - vores omgivelser

Med en unik beliggenhed i naturskønne omgivelser i den gamle ådal mellem Jelling og Tørring repræsenterer ’Møllen’ såvel de gamle urkræfter som nutidens menneskeskabte små oaser, hvor krop og sjæl kan finde ro. Oprindeligt stod der på grunden en vandmølle, men i dag har behandlingscenter ’Møllen’ til huse i de rekreative omgivelser, og det er bestemt på ingen måde tilfældigt, at vi har valgt disse lokaliteter til behandlingscenter.

​Med beliggenhed ude midt i naturen tilbyder ’Møllen’ også fuld diskretion og anonymitet for vore klienter. Her kan man gå udenfor døren og stadigvæk være privat, og det er en ret og mulighed, som mange værdsætter. Allerede et skridt udenfor døren og du træder ind i vores smukke park, hvor man gå sig en tur alene eller sammen med det selskab man nu måtte ønske sig. Åen løber gennem parken, og i det hele taget oser hele området af masser af rekreative muligheder.

Selve bygningen, eller bygningerne, som Møllen ligger i, blev efter en brand i 1985 totalt genopbygget med henblik på at afholde bondegårdsferie på stedet. I dag fremstår hovedhuset med indbydende enkeltværelser og store rummelige spise- og fællesrum samt undervisningslokaler. I længen ved siden af huset har vi skabt et dejligt ’fritidscenter’. Vi har et veludstyret motionsrum og et solarium. Er man til den mere stille og indre form for motion, har vi også egen fiskesø, hvor der er mulighed for at fange lidt godt til grillen på den nærliggende bålplads. I ’fritidscentret’ har vi også etableret ’stillerum’, hvor man i smukke og harmoniske omgivelser kan trække sig tilbage og få en god fortrolig snak med behandleren.

Selvfølgelig er det den professionelle behandling, der er i højsædet her på Møllen. Men vi er mere end taknemmelige for at have denne pragtfulde natur, her lige uden for vores dør året rundt.​

Hjæp til motivation hos pårørende

Vi hjælper pårørende med, at motivere den afhængige så han/hun ønsker, at komme i alkoholbehandling.

Den bedste behandling hos os

Alkoholbehandling på vores behandlingscenter er tilrettelagt, så klienten får den bedste behandling.

Alkoholbehandling i smukke omgivelser

Vi har 13 eneværelser beliggende i den smukke natur nær Tørring, som byder på fred og ro.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Vi sidder klar på telefonen. Ring i dag hvis du har brug for professionel rådgivning.
​Uanset om du er pårørende eller du selv er i et alkoholmisbrug - vi sidder klar til at hjælpe.