Alkoholisme er en sygdom

Det er også vigtigt at pointere, at alkoholisme er en genetisk betinget arvelig sygdom. Den udløses ikke altid, men der er en lang række udløsende faktorer, som den ’potentielle alkoholiker’ har svært ved at tackle og derfor ender ud med et misbrug.

​Et misbrugsproblem som den klassiske alkoholiker med stor charme og selvsikkerhed vil benægte og afvise til det allersidste, og dermed udsætte sig selv og sine nærmeste for et liv i daglig sygdomsfornægtelse fyldt med løgne og frustrationer. Familien vil opleve alkoholikeren som et menneske, der ved indtag af 1-2 genstande taber kontrollen, og forandrer personlighed i bedste Dr. Jekyll Mr. Hyde-stil, hvilket især går ud over de nærmeste pårørende.

Misbruget bliver progressivt større, og man vil også opleve op til 90 % af de kvindelige alkoholikere og 65 % af de mandlige ditto blive ramt af depressioner. En typisk alkoholiker vil føle angst og frygt, og han/hun er bange for at falde uden for og bange for at miste , sit job og sin familie.

Vedkommende vil føle udpræget grad af mindreværd og er konstant på mentalt overarbejde. Vi anser det for yderst vigtigt, at alkoholikeren udover alkoholbehandlingen også får psykisk hjælp fra dag et, og at vi er med til at lægge spor, der fører alkoholikeren ud af de depressive nedture.​

Hjæp til motivation hos pårørende

Vi hjælper pårørende med, at motivere den afhængige så han/hun ønsker, at komme i alkoholbehandling.

Den bedste behandling hos os

Alkoholbehandling på vores behandlingscenter er tilrettelagt, så klienten får den bedste behandling.

Alkoholbehandling i smukke omgivelser

Vi har 13 eneværelser beliggende i den smukke natur nær Tørring, som byder på fred og ro.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Vi sidder klar på telefonen. Ring i dag hvis du har brug for professionel rådgivning.
​Uanset om du er pårørende eller du selv er i et alkoholmisbrug - vi sidder klar til at hjælpe.