Døgntelefon:

7026 1224​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MØLLEN - VORES OMGIVELSER

Med en unik beliggenhed i naturskønne omgivelser i den gamle ådal mellem Jelling og Tørring repræsenterer ’Møllen’ såvel de gamle urkræfter som nutidens menneskeskabte små oaser, hvor krop og sjæl kan finde ro. Oprindeligt stod der på grunden en vandmølle, men i dag har behandlingscenter ’Møllen’ til huse i de rekreative omgivelser, og det er bestemt på ingen måde tilfældigt, at vi har valgt disse lokaliteter til behandlingscenter.

BELIGGENHEDEN SØRGER FOR FULD DISKRETION OG ANONYMITET

Med beliggenhed ude midt i naturen tilbyder ’Møllen’ også fuld diskretion og anonymitet for vore klienter. Her kan man gå udenfor døren og stadigvæk være privat, og det er en ret og mulighed, som mange værdsætter. Allerede et skridt udenfor døren og du træder ind i vores smukke park, hvor man gå sig en tur alene eller sammen med det selskab man nu måtte ønske sig. Åen løber gennem parken, og i det hele taget oser hele området af masser af rekreative muligheder.

ET "FRITIDSCENTER" MED MULIGHED FOR TRÆNING OG FORDYBELSE

Selve bygningen, eller bygningerne, som Møllen ligger i, blev efter en brand i 1985 totalt genopbygget med henblik på at afholde bondegårdsferie på stedet. I dag fremstår hovedhuset med indbydende enkeltværelser og store rummelige spise- og fællesrum samt undervisningslokaler. I længen ved siden af huset har vi skabt et dejligt ’fritidscenter’. Vi har et veludstyret motionsrum og et solarium. Er man til den mere stille og indre form for motion, har vi også egen fiskesø, hvor der er mulighed for at fange lidt godt til grillen på den nærliggende bålplads. I ’fritidscentret’ har vi også etableret ’stillerum’, hvor man i smukke og harmoniske omgivelser kan trække sig tilbage og få en god fortrolig snak med behandleren.

ALKOHOLBEHANDLING I HØJSÆDET

Selvfølgelig er det den professionelle behandling, der er i højsædet her på Møllen. Men vi er mere end taknemmelige for at have denne pragtfulde natur, her lige uden for vores dør året rundt.​

BEHANDLINGSCENTER MØLLEN | ALSTED SKOVVEJ 5 | 7160 TØRRING | E-MAIL: INFO@MOLLEN.DK | TLF: 7026 1224